divendres, 11 de desembre del 2009

MÉS HORES PROHIBIDES




Tres activitats de la setmana que ve, última setmana abans de les vacances de Nadal i per això ben moguda, tindran relació amb Hores prohibides.


En primer lloc, dimarts, dia 15, a les 19 hores, em trobareu a la biblioteca Modest Salse, ja que m'han convidat a la sessió que aquell dia fa el club de lectura d’Hostalric per comentar Hores prohibides, cosa que, és clar, em satisfà molt perquè no hi ha res millor que parlar d'allò que has escrit en la intimitat amb els lectors. Des d'aquí, moltes gràcies per la invitació!

El mateix dia quinze finalitza el termini per presentar els microcontes al joc de lletres de Nadal que, amb molt d'encert, convoca el bloc tumateix llibres i que regala, entre altres, un exemplar dedicat d’Hores. Si teniu ganes d'escriure, encara hi sou a temps!

Finalment, divendres, dia 18, assistiré a l’entrega del premi literari de Salt El setè cel perquè Hores prohibides ha estat de les novel·les més votades i ha quedat entre les cinc finalistes. Moltes gràcies a tots els que m'heu llegit!

2 comentaris:

Josep M. Sansalvador ha dit...

L'enhorabona ! L'obra s'ho val !

Núria Martí Constans ha dit...

Moltes gràcies, Josep Maria. Ara torno d'Hostalric. He passat una bona estona xerrant de la novel·la. Els vostres comentaris, comentaris com aquest teu, vull dir, animen a escriure, que no és cosa fàcil!
Una abraçada!