dilluns, 11 de març del 2013

Premiar el foment de la lectura


En el món de les comparacions literàries (una cosa de mal fer, això de comparar), sembla que una novel·la de Lectura Fàcil ha de ser inferior a una altra que no ho sigui, (que tampoc és així sempre), però quan l'objectiu és fomentar la lectura, no hi ha dubte que la novel·la de Lectura Fàcil és a davant de tot, a dalt de tot, en primer lloc.

Si creieu que una novel•la de Lectura Fàcil té prou qualitats per optar a un premi a obra editada, ara teniu l’oportunitat de fer-ho possible amb la setena edició dels Premis Literaris de Salt “El Setè Cel”. Uns dels objectius del Premi és precisament fomentar la lectura i les obres de Lectura Fàcil han estat pensades per això, perquè llegir sigui a l’abast del nombre més gran possible de població.

Si voleu podeu votar per Set dies al llac al següent enllaç:

Entre tots els votants se sortejarà un lot de llibres amb les 5 obres finalistes.

Extracte de les bases del premi de novel•la: Opta a aquest premi qualsevol novel·la editada entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2012 en català per un autor en actiu, a proposta dels saltencs i saltenques, els clubs de lectura i els usuaris de les Biblioteques Públiques mitjançant votació en butlletes que es repartiran a les biblioteques públiques de les comarques gironines i en el web de la Biblioteca Pública de Salt.

De les vint obres més votades el jurat n'escollirà la guanyadora.